Wedstrijden

2016 © Hosted and managed by Hantai BVBA

Wedstrijden

Tornooien voor uw kids !!!


Surf naar de website www.tennisvlaanderen.be. Kies hierna ‘SPELER’

U kan hier tornooien in de buurt inschrijven indien u zal inloggen met de bondskaartnummer en verkregen wachtwoord van uw kind!


Aarzel niet om tornooien mee te spelen …

Ongeacht de uitslag van de tornooien zal Wehzel Tennis Academy u volgend jaar 10% korting geven als uw kind minimum 5 tornooi deelnames heeft tijdens de lente/zomer van 2018 (Via de website van tennisvlaanderen kunnen wij dit verifiëren - Interclub telt als 1 tornooideelname)


Stuur gerust ook een smsje naar Dennis of zeg het tegen een trainer als uw kind een tornooi in de buurt speelt in de mate van het mogelijk komen we eens kijken, maar dan weten we toch of spelers actief aan het deelnemen zijn !!!

Wedstrijden spelen binnen de club


Nog belangrijker dan de officiële tornooien zijn de interne wedstrijden die u vrij kan afspreken tijdens de winter en zomermaanden.


We beseffen dat dit te weinig gedaan wordt… Lessen kunnen enkel een aanvulling zijn op het spelen van wedstrijden en het trainen met andere kinderen/volwassenen.


Aarzel dus niet om af te spreken met een tennisgenoot er reserveer uw tennisveld online via tennisvlaanderen.be (Reserveer tennisveld)


Iedereen die les volgt moet lid zijn van de club dus kan ook gratis tijdens de zomermaanden een tennisveld boeken.


U kan steeds aan een leraar vragen wie van de leerlingen er open staat voor een extra wedstrijdmoment tijdens de week of weekend !


Supplementaire lessen op minpunten en tennislessen per 2


Tennislessen in groep zijn een goede training, maar om de echte technische fouten te verbeteren in de tennissport is een les per 1 of 2 altijd beter… Dit moet daarom geen hele cyclus en kan ook besproken worden om met enkele lessen in te boeken bij een leraar die vrij is of leraar naar uw keuze. Contacteer hiervoor Dennis Verstraeten via e-mail!


Stuur naar dennis@dennis.be uw vragen ivm tennislessen voor jeugd en volwassenen